Wie regelt het onderhoud en de schoonmaak van een basisschool?

Het is het bestuur van een basisschool dat verantwoordelijk is voor het organiseren van het schoonmaakproces van het schoolgebouw. Daarnaast heeft het bestuur ook de taak om het buitenonderhoud van het schoolgebouw te verzorgen. In het streven naar een gezond binnenklimaat in de klaslokalen biedt de overheid ondersteuning aan scholen.

Schoonmaakplan voor basisscholen

Het schoonmaakplan van een basisschool bepaalt de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden. De overheid stelt financiële middelen ter beschikking aan basisscholen om het schoonmaakproces te faciliteren.

Optimaliseren van luchtkwaliteit op basisscholen

Een goed geventileerd klaslokaal draagt bij aan een betere leeromgeving voor kinderen. De GGD houdt toezicht op de luchtkwaliteit in scholen om ervoor te zorgen dat deze aan de gestelde normen voldoet. Voor richtlijnen en voorschriften met betrekking tot ‘frisse scholen’ kunt u terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Vraag en antwoord

Kun je online je diplomagegevens raadplegen?

Op de website “Mijn diploma’s” heb je de mogelijkheid om veel van je diplomagegevens van verschillende opleidingen te bekijken. Hier […]

Wat moet ik regelen als ik een tussenjaar neem?

Als je van plan bent om een tussenjaar te nemen, zijn er verschillende zaken die je moet regelen om ervoor […]

Wat moet ik regelen als ik stop met mijn studie?

Als je besluit om te stoppen met je studie, zijn er een aantal stappen en zaken die je moet regelen. […]

Copyright 2024 © Martini-Online
Website realisatie: Zichtbaar24
magnifiercross