Waar kun je jouw kinderopvangtoeslag regelen?

Je kunt jouw kinderopvangtoeslag berekenen, aanvragen en aanpassen op de website van toeslagen.nl.

Kinderopvangtoeslag berekenen

Wil je weten of je recht hebt op kinderopvangtoeslag en zo ja, hoeveel? Dan kun je een proefberekening maken voor jouw kinderopvangtoeslag op de website van toeslagen.nl.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Je kunt jouw kinderopvangtoeslag aanvragen op de website van toeslagen.nl. Dit moet je doen binnen 3 maanden nadat jouw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht dus niet te lang met aanvragen om te voorkomen dat je kinderopvangtoeslag misloopt.

Kinderopvangtoeslag aanvragen vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland kun je ook jouw kinderopvangtoeslag aanvragen op de website van toeslagen.nl. Dit moet je eveneens doen binnen 3 maanden nadat jouw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht daarom niet te lang met aanvragen om te voorkomen dat je kinderopvangtoeslag misloopt.

Wijziging kinderopvangtoeslag doorgeven

Verandert jouw inkomen terwijl je kinderopvangtoeslag ontvangt? Of verandert de soort opvang, het aantal opvanguren en het aantal kinderen dat naar de opvang gaat? Geef deze wijzigingen dan binnen 4 weken door aan de Dienst Toeslagen. Zo voorkom je dat je te veel toeslag ontvangt en moet terugbetalen, of juist een toeslag misloopt.

Vraag en antwoord

Kun je online je diplomagegevens raadplegen?

Op de website “Mijn diploma’s” heb je de mogelijkheid om veel van je diplomagegevens van verschillende opleidingen te bekijken. Hier […]

Wat moet ik regelen als ik een tussenjaar neem?

Als je van plan bent om een tussenjaar te nemen, zijn er verschillende zaken die je moet regelen om ervoor […]

Wat moet ik regelen als ik stop met mijn studie?

Als je besluit om te stoppen met je studie, zijn er een aantal stappen en zaken die je moet regelen. […]

Copyright 2024 © Martini-Online
Website realisatie: Zichtbaar24
magnifiercross