Hoe kan je deelnemen aan het experiment leeruitkomsten?

Voor het experiment leeruitkomsten hoef je je niet apart in te schrijven. Je kunt je gewoon op de gebruikelijke manier aanmelden bij een van de deelnemende opleidingen.

Sluiten van een onderwijsovereenkomst

Indien je ervoor kiest om deel te nemen aan een opleiding die meedoet aan het experiment leeruitkomsten, zal je een onderwijsovereenkomst aangaan met de hogeschool. In deze overeenkomst worden afspraken vastgelegd over diverse aspecten, zoals jouw leeractiviteiten, behaalde resultaten, begeleiding en beoordeling. Tijdens de opleiding zal rekening worden gehouden met jouw bestaande kennis en ervaring. De exacte details van deze afspraken worden beschreven in de onderwijs- en examenregeling (OER) van de hogeschool.

Deelnemende opleidingen

Het experiment leeruitkomsten wordt uitgevoerd door 21 hogescholen. Gezamenlijk bieden zij ongeveer 500 deeltijdopleidingen en duale opleidingen aan als onderdeel van dit experiment. Deze opleidingen zijn vertegenwoordigd in diverse sectoren.

Vraag en antwoord

Kun je online je diplomagegevens raadplegen?

Op de website “Mijn diploma’s” heb je de mogelijkheid om veel van je diplomagegevens van verschillende opleidingen te bekijken. Hier […]

Wat moet ik regelen als ik een tussenjaar neem?

Als je van plan bent om een tussenjaar te nemen, zijn er verschillende zaken die je moet regelen om ervoor […]

Wat moet ik regelen als ik stop met mijn studie?

Als je besluit om te stoppen met je studie, zijn er een aantal stappen en zaken die je moet regelen. […]

Copyright 2024 © Martini-Online
Website realisatie: Zichtbaar24
magnifiercross